مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 1 شهریور 1401 ساعت 13:122022-08-23اجتماعي

دانستنی های زائر| 14 نکته درباره نحوه استفاده از غذای موکب های اربعین


امسال به دلیل گرمای هوا به منظور جلوگیری از مسمومیت غذایی، زائران باید به برخی از نکات توجه کنند تا علاوه بر حفظ سلامت خود و همراهان، به میزبانی عراقی ها از زائران اربعین لطمه ای وارد نشود.

- به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار حج و زیارت خبرگزاری فارس، در مسیر پیاده روی اربعین حسینی موکب های بسیاری وجود دارد که به توزیع غذا بین زائران می پردازند و در این مسیر غذاهای متنوعی از سوی موکب داران طبخ می شود.

موکب های ایرانی نیز امسال در کنار موکب های عراقی خدمات ارائه می دهند که یکی از این خدمات، طبخ  و توزیع غذا است.

با توجه به گرمای هوا در ایام اربعین امسال، موکب داران باید در تهیه و توزیع غذا بین زائران به مسائل بهداشتی توجه ویژه داشته باشند.

از طرفی هم زائران به منظور حفظ سلامت باید از مصرفه بی رویه غذا یا حتی استفاده از غذاهای غیربهداشتی خودداری کنند تا در مسیر با مشکلی مواجه نشوند.

در آستانه اربعین حسینی، خبرگزاری فارس در بسته خبری دانستنی های زائر به ارائه راهکارهایی برای آمادگی زائران اربعین و ارائه نکاتی به منظور آسان شدن سفر عاشقان حسینی در اربعین می پردازد که در این بخش به برخی نکات درباره نحوه استفاده از غذاهای موکب ها اشاره می کنیم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دانستنی های زائر| 14 نکته درباره نحوه استفاده از غذای موکب های اربعین

دانستنی های زائر| 14 نکته درباره نحوه استفاده از غذای موکب های اربعین